Om mig

Jag heter Cecilia Esterling och jag är sångerska med ett musikaliskt intresse som sträcker sig tillbaka till tidig ålder. Jag har alltid älskat att sjunga och har gjort så i en mängd olika sammanhang. Med min musikaliska utbildning som grund är min strävan att alltid förmedla en känsla som berör lyssnaren, oavsett om man firar något eller samlas för att sörja och minnas.

 

Min erfarenhet sträcker sig från mindre, mer intima sammanhang till större sådana med en bredare publik. Jag har sjungit allt från pop och viss rock, till visor och klassisk musik. Det ger mig enorm glädje att genom min sång få erbjuda människor en positiv upplevelse som de kan bära med sig.

 

Jag sjunger på dop, bröllop och begravningar i Stockholmsområdet. Jag strävar alltid efter att beställarens förväntningar och önskemål ska uppfyllas. Ibland kan det dock krävas viss anpassning för att det ska fungera rent praktiskt. Därför är det viktigt att vi har en god och öppen dialog så att vi tillsammans gör högtiden till ett vackert och personligt minne.

 

Cecilia